Activitați Copii

Ferma de animale La Tzara vă așteaptă cu activități pentru copii:

1

Mangaiat si hranit animale

Traiul la oras are avantajele lui dar si dezavantaje. Sunt copii la oras care n-au bunici la tara si au vazut animale doar in fotografii sau la televizor, de aceea noi dorim sa ii ajutam sa interactioneze cat mai mult cu animalele domestice din ferma noastra si cu acordul parintilor le permitem accesul in tarcurile animalelor ca sa aiba posibilitatea sa vada animalele de aproape, sa le mangaie, sa le hraneasca. Astfel speram sa reducem numarul copiilor care cred ca vaca e mov si face ciocolata.

2

Loc de joaca

Tot pentru bucuria celor mici am construit un loc de joaca unic. Din experienta noastra de ani de zile in joaca cu copiii, am observat ca un loc de joaca ca sa fie perfect trebuie sa aiba: trambulina gigantica, tiroliana, tobogan, leagane, loc de catarat, groapa cu nisip si bineinteles pentru siguranta celor mici parintii alaturi sa-i supravegheze.

3

Calarit ponei

Toti calutii nostri sunt foarte simpatici si blanzi. Pentru copiii foarte mici avem caluti pe masura. Cu siguranta tura cu poneiul va fi o experienta de neuitat!

4

Lectii echitatie

Pentru copiii/ adultii incepatori avem iepe blande din rasa Hutul cu care se pot face primele lectii in manej.

Pentru cei avansati se poate opta pentru manej sau plimbare prin padure.

5

Atelier desen / pictura

Copiii cu inclinatie spre arta pot experimenta atelierul de pictura. La magazinul nostru se gasesc cele necesare iar peisajul cu siguranta ii va inspira.

6

Alergat pe pajiste si jocuri cu mingea

Desi a implicat cea mai mica investitie, am avut surpriza sa vedem cat de mare poate sa fie bucuria copiilor de a alerga pe pajiste cu sau fara minge.

7

Circuit biciclete

Poti alege varianta de 1 km sau daca esti mai rezistent varianta de 3 km prin padure. E important sa aduci bicicleta celui mic de acasa.

8

Plimbare cu barcutele pe iaz

Cei mici pot invata sa vasleasca pe iazul nostru sau pot sa se plimbe cu parintii.

9

Labirintul vesel

Toti copiii rezolva cu placere un labirint pe hartie, dar acum au posibilitatea sa-l rezolve “in fuga”.

Având în vedere pandemia COVID-19 și limitările impuse pentru prevenirea riscului de infectare, Ferma de Animale La Tzara și-a încetat activitatea în aceasta perioadă. Ne revedem în funcție de evoluția epidemiologică. Până atunci și noi #Stăm acasă !

Pentru a afla ultimele noutăți, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru.