Ferma Animale La Tzara https://latzara.ro Ferma animale, Echitatie, Restaurant, Activitati copii, Activitati Parinti Thu, 27 Feb 2020 08:27:29 +0000 ro-RO hourly 1 https://latzara.ro/wp-content/uploads/2020/01/cropped-LaTzara-7-6-32x32.png Ferma Animale La Tzara https://latzara.ro 32 32 Ferma de animale La Tzara: atelier de pictură https://latzara.ro/2020/01/09/ferma-animale-la-tzara/ Thu, 09 Jan 2020 18:45:43 +0000 https://latzara2.medsolutions.ro/?p=123 The post Ferma de animale La Tzara: atelier de pictură appeared first on Ferma Animale La Tzara.

]]>

Atelier desen / pictura

La ferma de animale La Tzara, copiii cu inclinatie spre arta pot experimenta atelierul de pictura. La magazinul nostru se gasesc cele necesare iar peisajul cu siguranta ii va inspira.

Ferma de animale La Tzara organizeaza in fiecare weekend ateliere de pictura la care pot participa atat cei mici, cat si cei mari.

The post Ferma de animale La Tzara: atelier de pictură appeared first on Ferma Animale La Tzara.

]]>
Ferma de animale La Tzara: alergat și jocuri cu mingea https://latzara.ro/2020/01/09/ferma-animale-la-tzara-2/ Thu, 09 Jan 2020 18:44:51 +0000 https://latzara2.medsolutions.ro/?p=120 Ferma de animale La Tzara, locul unde puteți alerga liberi in natură. Deși a implicat cea mai mica investitie. Am avut surpriza sa vedem cat de mare poate sa fie bucuria copiilor prin lucruri simple. Alergarea pe pajiste cu sau fară minge la ferma de animale La Tzara aduce.

The post Ferma de animale La Tzara: alergat și jocuri cu mingea appeared first on Ferma Animale La Tzara.

]]>
Ferma de animale La Tzara, locul unde puteți alerga liberi in natură. Deși a implicat cea mai mica investitie. Am avut surpriza sa vedem cat de mare poate sa fie bucuria copiilor prin lucruri simple. Alergarea pe pajiste cu sau fară minge la ferma de animale La Tzara aduce.

The post Ferma de animale La Tzara: alergat și jocuri cu mingea appeared first on Ferma Animale La Tzara.

]]>
Ferma de animale La Tzara: Calarit ponei https://latzara.ro/2020/01/06/ferma-animale-la-tzara-3/ Mon, 06 Jan 2020 17:50:05 +0000 https://latzara2.medsolutions.ro/?p=1 La ferma de animale La Tzara, toți calutii nostri sunt foarte simpatici si blânzi. Pentru copiii foarte mici avem caluți pe masura. Cu siguranța tura cu poneiul va fi o experienta de neuitat! Totodată in cadrul fermei de animale La Tzara, puteți vizita centrul nostru de echitație. Ferma de animale La Tzara, vă așteaptă cu […]

The post Ferma de animale La Tzara: Calarit ponei appeared first on Ferma Animale La Tzara.

]]>
La ferma de animale La Tzara, toți calutii nostri sunt foarte simpatici si blânzi. Pentru copiii foarte mici avem caluți pe masura. Cu siguranța tura cu poneiul va fi o experienta de neuitat! Totodată in cadrul fermei de animale La Tzara, puteți vizita centrul nostru de echitație. Ferma de animale La Tzara, vă așteaptă cu momente de neutat !

The post Ferma de animale La Tzara: Calarit ponei appeared first on Ferma Animale La Tzara.

]]>