2 ZILE LA ȚARĂ. Pentru cei plictisiți de munte!

OFERTĂ TEAM-BUILDING PENTRU CORPORAȚII. Vă oferim un pachet care cuprinde cazare, activități și masă LaTzară, într-o locație extrem de accesibilă și pitorească!

 

 

Grupurile pot fi de 20-35 de persoane. Cazarea se face in camera cu 2-4 locuri, cu baie proprie. Programul propus de noi este urmatorul: 1) Sosire sambata ora 12-14. 2) Servire masa de pranz. 3) Tura cu caiacul pe raul Argers, calarie, plimbare cu caruta prin padure, polygon airsoft. 4) Servire masa de seara, petrecere si foc de tabara. 5) Mic dejun. 6) Servire masa de pranz. Duminica se vor face parte din activitatile care nu s-au facut sambata. Pe timpul verii avem disponibila si piscina cu plaja cu sezlonguri.


C
ostul pachetului de persoana este de 300 lei si cuprinde toate mesele, cazarea, activitatile si 5 bauturi. Pentru cei care doresc si o pastila de istorie, va sugeram sa vizitati Palatul Brancovenesc aflat la 15 minute de locatia LaTzară, fosta resedinta a domnitorului Constantin Brancoveanu, locatie complet restaurata. Accesul din Bucuresti se face in maxim o ora, locatia fiind situata pe autostrada A1, km 35. REZERVĂRI: 0722.241.300