Suntem o echipă de oameni sătui de poluarea şi aglomeraţia din Bucureşti şi am avut şansa să descoperim un loc sălbatic şi feeric unde natura şi-a facut de cap.

Planul nostru este să deschidem o altfel de fermă unde să te primim şi pe tine să te relaxezi şi dacă iţi doreşti, să ai parte şi de puţină aventură în natură.

Ne-am găndit că ar fi plăcut ca într-un weekend când soarele e sus pe cer, să nu ieşim la un simplu grătar şi atunci am zis: ce ar fi de făcut?

Ne-am imaginat să putem încăleca pe un cal care să iasă din banalul manej şi să călărim pe un circuit de 3 km pe lângă râul Argeş. Pentru cei care preferă bicicleta în locul “unui cal putere” am pregătit un circuit lung care se poate transforma într-o plimbare foarte pitorească. Dacă tot avem râul Argeş lângă noi, e uşor să lansezi la apă un caiac şi pe parcursul a câţiva kilometri poţi avea surpriza să descoperi că plaja nu e doar la mare, ci şi pe malul Argeşului.

Caii şi caiacele le punem noi la bătaie, bicicleta adu-o de acasă. Pentru că cei mici sunt nelipsiţi din programele noastre de weekend, i-am pus la treabă şi au facut o listă cu ce le-ar place, aşa că ne-am trezit cu o puzderie de iepuraşi la care a trebuit să le facem ţarcuri, ponei de mangâiat şi călărit, nelipsitele zburătoare, nişte struţi curiosi, raţe şi gâşte care să ne populeze iazul şi o grămadă de alte vietăţi îndrăgite de cei mici.

Şi bineînţeles că n-am scăpat de nelipsitul castel de joacă care include şi o mega trambulină. Pentru micii artişti specialişti în murdărit hăinuţele avem atelier de colorat şi masa olarului unde se pot juca cu lutul.

După atâta mişcare şi aventură, ţi se va face sigur foame şi te vom aştepta la foişor cu un tuci de gulaş ardelenesc, grătar, pâine caldă din cuptorul bunicii şi multe alte bunătăţi.

Ar fi culmea ca toate aceste nebunii să fie organizate în Piaţa Unirii, aşa că ai de mers până la Kilometrul 36 pe autostrada Bucureşti – Piteşti (A1) şi de restul ne ocupăm noi.