Relaxare pentru părinți. Plus adrenalină!

Ca să fie toată familia fericită, am pregătit tentații și pentru cei mari. Dacă ești dornic de adrenalină sau, din contră, ești sedentar, alege ce nu ai făcut niciodată!

 

01circuitbiciclete

Circuit de biciclete 25 km

Avem un circuit de aproximativ 25 km, traseul include traversarea unui dig, trecerea prin lanuri de cereale, alee prin padure si drum asfaltat.

Traseul este marcat. Punem la dispozitie harta traseului. Nu uita sa iti aduci bicicleta de acasa!

02echitatie

Echitatie in manej sau prin padure

Anul acesta am inceput colaborarea cu un dresor (instructor) de la circ, specialist in cai. Noua echipa va face ca in cel mai scurt timp sa puteti calari liber in padure. Se pot lua lectii de echitatie in manej sau te poti aventura pe circuitul  din padure. Punem la dispozitie: caii, seile, casca de protectie.

Programari: Luni – Duminica, sunati la numarul: 0773.950.109 – Ionut. Va garantam momente de relaxare si de neuitat!

03caiac-plimbari

Plimbari cu caiacul pe raul Arges

In vecinatatea fermei noastre, se afla raul Arges pe care poti experimenta singur sau in familie plimbarea cu caiacul in conditii de siguranta.

Iti punem la dispozitie tot echipamentul: caiace, veste salvare, transportul in amonte si inapoi la ferma.

04restaurant

Aruncatul cu privirea de la restaurant

Daca nu te pasioneaza sporturile sau ti s-a facut foame dupa prea multa miscare, avem solutia. Te asteptam la umbra foisorului unde poti bea o bere rece / o racoritoare , poti manca faimosul nostru gulas facut la foc de lemne , o friptura la gratar cu salata si multe alte bunatati din cuptorul cu lemne.

06cort-relaxare

Inchiriat cort pentru relaxare dupa o masa copioasa

Din experienta personala, stim ca cea mai mare dorinta dupa o masa copiaoasa este un motzait mic. Unii ii zic siesta, altii boala porcului, asa ca ne am gandit sa iti punem la dispozitie un cort doar pentru tine si familia ta. Cortul se poate inchiria de la noi si se monteaza in 10 secunde.

tiroliana-adulti

Circuit cu tiroliana

Pentri cei mari si comozi, asiguram doza zilnica de adrenalina cu cei 130 metri de tiroliana.

teambuilding

Petreceri în aer liber

Daca iti place la noi, putem discuta si sa stabilim de comun acord un format anume pentru team building sau pentru petrecerile aniversare ale copiilor si de ce nu si petrecerea ta.