Distracție pentru copii. Departe de oraș!

Echipa “La Țară”, cu vârste cuprinse între 8 și 40 de ani, ți-a pregătit o grămadă de surprize nemaivăzute la oraș. Dacă ai și alte sugestii, suntem dornici să le auzim!

 

01hranit-animale

Mangaiat si hranit animale

Traiul la oras are avantajele lui dar si dezavantaje. Sunt copii la oras care n-au bunici la tara si au vazut animale doar in fotografii sau la televizor, de aceea noi dorim sa ii ajutam sa interactioneze cat mai mult cu animalele domestice din ferma noastra si cu acordul parintilor le permitem accesul in tarcurile animalelor ca sa aiba posibilitatea sa vada animalele de aproape, sa le mangaie, sa le hraneasca. Astfel speram sa reducem numarul copiilor care cred ca vaca e mov si face ciocolata.

02loc-joaca

Loc de joaca

Tot pentru bucuria celor mici am construit un loc de joaca unic. Din experienta noastra de ani de zile in joaca cu copiii, am observat ca un loc de joaca ca sa fie perfect trebuie sa aiba: trambulina gigantica, tiroliana, tobogan, leagane, loc de catarat, groapa cu nisip si bineinteles pentru siguranta celor mici parintii alaturi sa-i supravegheze.

03calarit-ponei

Calarit ponei

Toti calutii nostri sunt foarte simpatici si blanzi. Pentru copiii foarte mici avem caluti pe masura. Cu siguranta tura cu poneiul va fi o experienta de neuitat!

04lectii-echitatie

Lectii echitatie

Pentru copiii/ adultii incepatori avem iepe blande din rasa Hutul cu care se pot face primele lectii in manej.

Pentru cei avansati se poate opta pentru manej sau plimbare prin padure.

05atelier-desen

Atelier desen / pictura

Copiii cu inclinatie spre arta pot experimenta atelierul de pictura. La magazinul nostru se gasesc cele necesare iar peisajul cu siguranta ii va inspira.

06atelier-olarit

Atelier olarit

Tot pentru micii artisti am achizitionat o “masa a olarului” traditionala. Dezavantajul manutelor si hainutelor murdare va fi compensat de satisfactia de a vedea cu ochisorii lor cum o mana de lut se poate transforma intr-un obiect util.

07jocuri-minge

Alergat pe pajiste si jocuri cu mingea

Desi a implicat cea mai mica investitie, am avut surpriza sa vedem cat de mare poate sa fie bucuria copiilor de a alerga pe pajiste cu sau fara minge.

08circuit-biciclete

Circuit biciclete

Poti alege varianta de 1 km sau daca esti mai rezistent varianta de 3 km prin padure. E important sa aduci bicicleta celui mic de acasa.

barcute pe iaz

Plimbare cu barcutele pe iaz

Cei mici pot invata sa vasleasca pe iazul nostru sau pot sa se plimbe cu parintii.

labirintul vesel

Labirintul vesel

Toti copiii rezolva cu placere un labirint pe hartie, dar acum au posibilitatea sa-l rezolve “in fuga”.